Os días 26, 27 e 28 de febreiro e 1 de marzo celébrase a “XIV Festa do cocido do Porco Celta comarca de Sarria”, como non pode ser doutro xeito o gran protagonista será o Porco Celta.

Os establecementos participantes ofrecerán cocido, tapas e racións de Porco Celta.

O Cocido de Porco Celta poderase degustar, previa reserva:

  1. Hotel Alfonso IX Tel. (+34) 982 530 005 (Sarria).
  2. Hotel Roma Tel. (+34) 982 532 211 (Sarria).
  3. O Chanto Tel. (+34) 686 804 525 (Sarria).
  4. D’orixen Tel. (+34) 655 870 672 – (+34) 982 876 472 (Sarria).
  5. Hotel A Veiga Tel. (+34) 982 546 052 (Samos).
  6. Mesón A Pontenova Tel. (+34) 982 54 60 03 (Samos).
  7. Albaroque Tel. (+34) 616 347 486 (Samos).

E as tapas e racións de Porco Celta:

  1. Cafetería Central Tel. (+34) 686 464 635 (Sarria)
  2. Cantina de Renche Tel. (+34) 650 50 25 09 (Samos). (Previa Reserva)
  3. D’orixen  Tel. (+34) 655 870 672 – (+34) 982 876 472 (Sarria).