Ofrecémosvos a oportunidade de gañar un xantar de balde para dúas persoas nun dos cinco restaurantes que colaboraron con nós ata o momento na nosa sección “Cociña con Nós”.
Cada mes, de abril a agosto, sortearemos entre os nosos seguidores (que comenten e compartan a publicación sinalada) unha comida nun dos locais na que poderán degustar os pratos que nos prepararon os seus cociñeiros nos vídeos.
GASTROSORTEO DE ASOPORCEL EN ABRIL: FOGAR DO SELMO (Rois, A Coruña)
GASTROSORTEO DE ASOPORCEL EN MAIO: RESTAURANTE CANTÁBRICO (A Fonsagrada, Lugo)
GASTROSORTEO DE ASOPORCEL EN XUÑO: RESTAURANTE RÍAS ALTAS (Barreiros, Lugo)
GASTROSORTEO DE ASOPORCEL EN XULLO: CASA GAZAPARA (O Carballiño, Ourense)
GASTROSORTEO DE ASOPORCEL EN AGOSTO: RESTURANTE SÁBREGO (Ribadavia, Ourense)
COMO PARTICIPAR NO SORTEO DE ABRIL - FACEBOOK
Para entrar no sorteo só tes que:
COMO PARTICIPAR NOS SORTEOS DE MAIO, XUÑO, XULLO E AGOSTO - INSTAGRAM
Para entrar no sorteo só tes que:
PRAZOS SORTEO ABRIL
PRAZOS SORTEO MAIO
PRAZOS SORTEO XUÑO
PRAZOS SORTEO XULLO
PRAZOS SORTEO AGOSTO
ESPECIFICACIÓNS
AS COMIDAS
Os gañadores poderán desfrutar dos pratos a base de Porco Celta que escolla cada un dos restaurantes participantes.
No Fogar do Selmo o xantar incluirá:
1º PRATO
Táboa de embutidos de Porco Celta
2º PRATO
Cocido de Porco Celta
__
Pan, bebida e postre
No Restaurante Cantábrico o xantar incluirá:
1º PRATO
Ensalada de unllas de Porco Celta con langostinos
2º PRATO
Solombo de Porco Celta con salsa de castañas
__
Pan, bebida e postre
No restaurante Rías Altas o xantar incluirá:
1º PRATO
Empanada de iscos de Porco Celta
2º PRATO
Cachopo recheo de Porco Celta
__
Pan, bebida e postre
Na Casa Gazapara o xantar incluirá:
APERITIVO
Torresmo de Porco Celta con puré de xema de ovo, cebola morada encurtida en Vinagre Albarro de Pemento de Padrón e tomatiño cereixa deshidratado
Maridado con Brinde Espumoso de Godello D.O. Valdeorras
ENTRANTE
Queixo do Cebreiro frito con confitura de Pemento de Arnoia e espuma de manteiga avelá
Maridado con Terras Mancas I.X.P. Val do Miño: Albariño, Treixadura e Loureira
PRINCIPAL
Lingote de Moufa de Porco Celta con puré de pataca e trufa, repolo asado, sementes e esferificación de Queixo de Arzúa
Maridado con Xan Ledo D.O. Ribeiro: Brancellao e Caíño Longo
__
Cremoso de Kéfir de Loureiro con castañas en almíbar, xenxibre e lima Maridado con Licor de Sabugueiro de Carabuñas
No restaurante Sábrego o xantar incluirá:
MENÚ EN 4 PASES
Carpaccio de presa de Porco Celta aliñado
Ravioli de costela de Porco Celta agridoce
Solombo de Porco Celta con crema de castaña e verduras de temporada
Mousse de cítricos acaramelada con picada de froitas e fiúncho