XIV FESTA DO COCIDO PORCO CELTA COMARCA SARRIA
24 de febreiro de 2022
Os días 26, 27 e 28 de febreiro e 1 de marzo celébrase a "XIV Festa do cocido do Porco Celta comarca de Sarria", como non pode ser doutro xeito o gran protagonista será o Porco Celta.
Os establecementos participantes ofrecerán cocido, tapas e racións de Porco Celta.
O Cocido de Porco Celta poderase degustar, previa reserva:
- Hotel Alfonso IX Tel. (+34) 982 530 005 (Sarria).
- Hotel Roma Tel. (+34) 982 532 211 (Sarria).
- O Chanto Tel. (+34) 686 804 525 (Sarria).
- D’orixen Tel. (+34) 655 870 672 - (+34) 982 876 472 (Sarria).
- Hotel A Veiga Tel. (+34) 982 546 052 (Samos).
- Mesón A Pontenova Tel. (+34) 982 54 60 03 (Samos).
- Albaroque Tel. (+34) 616 347 486 (Samos).
E as tapas e racións de Porco Celta:
- Cafetería Central Tel. (+34) 686 464 635 (Sarria)
- Cantina de Renche Tel. (+34) 650 50 25 09 (Samos). (Previa Reserva)
- D’orixen Tel. (+34) 655 870 672 - (+34) 982 876 472 (Sarria).