Proxectos i+D


“NOVOS SISTEMAS DE MANEXO E IMPLANTACIÓN DUN SISTEMA DE CLASIFICACIÓN DE CANAIS DE PORCO CELTA” (FEADER 2017/006B)

“APROVEITAMENTO SILVOPASTORIL CON PORCO CELTA MEDIANTE UN SISTEMA MODULAR, TRANSPORTABLE E AUTÓNOMO” (FEADER 2017/038A)

REDE GALEGA DE INNOVACIÓN AGROFORESTAL (AFINET)

“SINERXIAS SOSTIBLES DO CASTIÑEIRO E O PORCINO AUTÓCTONO DO TRONCO CELTA PARA A SÚA CONSERVACIÓN

“EFECTO DO  SISTEMA DE CRÍA E DA IDADE DE SACRIFICIO SOBRE AS CARACTERÍSTICAS DA CANAL E DA CARNE DE PORCO CELTA” (FEADER 2018/033B)

PROXECTO FORESCELTA

“INCORPORACIÓN DE MILLO ALTO OLEICO E MILLO CORVO NA PRODUCIÓN DE CARNE DE PORCO CELTA DE CALIDADE DIFERENCIADA” (FEADER 2020/056A)

“EMPREGO DE FRACCIÓNS DE GRAXA DE PORCO CELTA PARA A OBTENCIÓN DE PRODUTOS CÁRNICOS DIFERENCIAIS” (FEADER 2020/004A)